Weihai Snowwing Outdoor Equipment., Ltd.
Kualitas Nyaeta Jiwa Perusahaan
Kualitas Nyaeta Jiwa Perusahaan

Kumaha Urang Mantuan Anjeun Tetep Kompetitif

  • TIM PROFESIONAL
  • KONTROL KUALITAS ketat
  • Ngarengsekeun masalah anjeun
  • Seueur serat karbon pikeun pilihan
  • hex-image-3_partnerships_with_our-customer
  • hex-image-2_custom_carbon_fiber_product_manufacturing
  1. TIM PROFESIONAL
    Kami ngagaduhan departemén anu béda pikeun produk serat karbon, sapertos: produk R&D DEP, tim penjualan internasional, tim QC, sareng tim Desain sareng insinyur serat karbon, kalayan lambaran tabung serat karbon sareng bisnis kutub teleskopik sareng kami kami bakal nyayogikeun pangalaman operasi anu pangsaéna pikeun anjeun.
  2. KONTROL KUALITAS ketat
    Kami keukeuh dina kualitas mangrupikeun jiwa perusahaan, janten kami gaduh kadali kualitas anu ketat pikeun lambar tabung serat karbon sareng produk perusahaan anu sanés, konfirmasi anu ketat, pamariksaan kualitas anu ketat, packing anu ketat, unggal aspék kami ketat ngan ukur ieu kami tiasa ngajalankeun panjang sareng salamina
  3. Ngarengsekeun masalah anjeun
    Lembar serat karbon kami kutub teleskopik sareng cues karbon aci kosong, kami gaduh seueur ukuran pikeun pilihan, tapi upami henteu peryogi, punten tong hariwang, kami gaduh insinyur produk karbon kami tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeunana, anjeun tiasa nyarioskeun panggunaan anjeun. sareng bagikeun langkung seueur inpormasi anjeun pikeun produk serat karbon anu anjeun pikahoyong, insinyur kami bakal milih lawon serat karbon anu béda-béda sareng téknologi rolling anu béda atanapi kamajuan ngahasilkeun anu sanés pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
  4. Seueur serat karbon pikeun pilihan
    Urang tiasa nawiskeun seueur gaya serat karbon sapertos anyaman karbon UD 1k 3k 6k 12k, ogé tiasa nawiskeun karbon kevlar sareng lawon aramid karbon, modulus standar modulus tinggi, modulus ultra luhur tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.
Ninggalkeun pesen.

ulasan customer

Tempo naon konsumén urang nyebutkeun ngeunaan produk jeung jasa urang

Grosir di Jerman

Grosir di Jerman

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Kalayan dukungan anjeun, bahkan dina taun pandém, urang tiasa ningali deui taun bisnis anu suksés.Babarengan urang ngahontal hal-hal anu hébat, sareng urang hoyong ngahaturkeun nuhun khusus pikeun éta ”

Distributor di AS

Distributor di AS

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Hatur nuhun pikeun perawatan sareng palayanan palanggan anjeun anu saé."

Pamaké ahir

Pamaké ahir

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"5 béntang ngan teu cukup ...
Suspensi karasaeun saé sareng pas sampurna. ”

Warta

warta01

Pameran

Perusahaan anu taat kana "integritas", "kualitas kahiji" ...

Industri serat karbon ngiringan pangwangunan skala ageung

Industri serat karbon diantar dina pamekaran skala ageung Serat karbon mangrupikeun reinf ...
deui >>

Naha anjeun terang serat karbon?

Naha anjeun terang serat karbon?Naon serat karbon?serat karbon (CF) mangrupikeun jinis serat anyar ...
deui >>