Weihai Snowwing Outdoor Equipment., Ltd.
Kualitas Nyaeta Jiwa Perusahaan
Kualitas Nyaeta Jiwa Perusahaan

Kumaha Urang Mantuan Anjeun Tetep Kompetitif

  • PROFESSIONAL TEAM
  • STRICT QUALITY CONTROL
  • SOLVE YOUR PROBLEMS
  • LOTS OF CARBON FIBER FOR OPTIONAL
  1. TIM PROFESIONAL
    Kami gaduh departemén anu béda pikeun produk serat karbon, sapertos: produk R&D DEP, tim penjualan internasional, tim QC, sareng tim Desain sareng insinyur serat karbon, kalayan lambaran tabung serat karbon sareng bisnis kutub teleskopik sareng kami kami bakal nyayogikeun pangalaman operasi anu pangsaéna pikeun anjeun.
  2. KONTROL KUALITAS ketat
    Kami keukeuh dina kualitas mangrupikeun jiwa perusahaan, janten kami gaduh kadali kualitas anu ketat pikeun lambar tabung serat karbon sareng produk perusahaan anu sanés, konfirmasi anu ketat, pamariksaan kualitas anu ketat, packing anu ketat, unggal aspék kami ketat ngan ukur ieu kami tiasa ngajalankeun panjang sareng salamina
  3. Ngarengsekeun masalah anjeun
    Lembar serat karbon kami kutub teleskopik sareng cues karbon aci kosong, kami gaduh seueur ukuran pikeun pilihan, tapi upami henteu peryogi, punten tong hariwang, kami gaduh insinyur produk karbon urang tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeunana, anjeun tiasa nyarioskeun panggunaan anjeun. sareng bagikeun langkung seueur inpormasi anjeun pikeun produk serat karbon anu anjeun pikahoyong, insinyur kami bakal milih lawon serat karbon anu béda-béda sareng téknologi rolling anu béda-béda atanapi kamajuan ngahasilkeun anu sanés pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
  4. Seueur serat karbon pikeun pilihan
    Urang tiasa nawiskeun seueur gaya serat karbon sapertos anyaman karbon UD 1k 3k 6k 12k, ogé tiasa nawiskeun karbon kevlar sareng lawon aramid karbon, modulus standar modulus tinggi, modulus ultra luhur tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.
Ninggalkeun pesen.

ulasan konsumén

Tempo naon konsumén urang nyebutkeun ngeunaan produk jeung jasa urang

Wholesaler in Germany

Grosir di Jerman

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Kalayan dukungan anjeun, bahkan dina taun pandém, urang tiasa ningali deui taun bisnis anu suksés. Babarengan urang ngahontal hal-hal anu hébat, sareng urang hoyong ngahaturkeun nuhun khusus pikeun éta ”

Distributor in USA

Distributor di AS

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"Hatur nuhun pikeun perawatan sareng palayanan palanggan anjeun anu saé."

End User

Pamaké ahir

    wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing wujiaoxing

"5 béntang ngan teu cukup ...
Suspensi karasaeun saé sareng pas sampurna. ”

Warta

news01

Pameran

Perusahaan anu taat kana "integritas", "kualitas kahiji" ...

Kumaha Serat Karbon Didamel?

Pabrikan, kagunaan, sareng masa depan bahan anu kuat sareng hampang ieu Disebut ogé serat grafit ...
deui >>

Naon Dupi Serat Karbon?

Serat karbon téh, persis kumaha sorana - serat dijieunna tina karbon. Tapi, serat ieu ngan ukur ...
deui >>